Trainingen2018-11-02T14:58:42+00:00

GrowHarbor is de #1 in Sales Training met de technieken van morgen.

We bieden een sterk assortiment sales training gebaseerd op de nieuwste technologie en technieken. Van Start-ups tot MKB en Corporate kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan interactieve trainingen. Vanaf de eerste stappen in acquisitie tot het inzetten van data en Growth Hacking in online marketing en sales processen. Ben jij klaar voor morgen?!

– Telefonische Acquisitie

– Face-to-Face sales
– Psychologie in sales
– Offreren en closen
– Online Prospect Hunting
– Offline Prospect Hunting
– Data verzameling
– Data analyses
– Inbound sales
– Outbound sales
– Retentie / Relaties
– Follow-up

Ieder team en iedere onderneming heeft haar eigen doelstellingen en groeikansen. Wij stemmen onze trainingen daarom af op de KPI’s van jouw team(s), zodat de trainingen relevant zijn en direct in praktijk kunnen worden gebracht.

Opvolging

Een training volgen is nuttig, maar het in praktijk brengen van je nieuwe kennis en technieken blijft altijd uitdagend. De leercurve van nieuwe manieren van verkoop zijn langer dan één dag en vereist inzet en oefening. Daarom voeren we standaard binnen aanzienlijke tijd na de training een opvolggesprek om te monitoren in hoeverre de trainingen in praktijk gebracht worden en wat de resultaten zijn. Dit biedt ons tevens de kans nog wat extra tips en adviezen mee te geven, zodat de training maximaal effectief is.

Basis Sales training
1 dag / 2-10 personen
Acquisitie training
1 dag / 2-10 personen
Retentie training
1 dag / 2-10 personen
Social Media training
1 dag / 2-10 personen
Retail training
1 dag / 2-10 personen
Customer Service training
1 dag / 2-10 personen
Crash Course sales training
2 dagen / 2-8 personen
Pitchen en presenteren training
1 dag / 2-8 personen