Wat wij doen2018-10-18T12:18:05+00:00

GrowHarbor is de #1 in Sales Training en combineert Sales met Marketing, Growth Hacking en vele andere disciplines. We bieden dynamische en interactieve sales training voor iedere situatie en elk type bedrijf. Onze trainingen zijn relevant voor iedereen, van Start-up founder tot Corporate Account Manager. We bieden verschillende onderwerpen en raakvlakken in onze trainingen en zorgen dat onze informatie altijd relevant is voor jouw bedrijf of onderneming.

De hoofdzaken waarop wij trainen zijn:

– Telefonische Acquisitie
– Face-to-Face sales
– Psychologie in sales
– Offreren en closen
– Online Prospect Hunting
– Offline Prospect Hunting
– Data verzameling
– Data analyses
– Inbound sales
– Outbound sales
– Retentie / Relaties
– Follow-up

Ieder team en iedere onderneming heeft haar eigen doelstellingen en groeikansen. Wij stemmen onze trainingen daarom af op de KPI’s van jouw team(s), zodat de trainingen relevant zijn en direct in praktijk kunnen worden gebracht.

Opvolging

Een training volgen is nuttig, maar het in praktijk brengen van je nieuwe kennis en technieken blijft altijd uitdagend. De leercurve van nieuwe manieren van verkoop zijn langer dan één dag en vereist inzet en oefening. Daarom voeren we standaard binnen aanzienlijke tijd na de training een opvolggesprek om te monitoren in hoeverre de trainingen in praktijk gebracht worden en wat de resultaten zijn. Dit biedt ons tevens de kans nog wat extra tips en adviezen mee te geven, zodat de training maximaal effectief is.

Trainingsaanbod

Basis Sales training
1 dag / 2-10 personen
Acquisitie training
1 dag / 2-10 personen
Retentie training
1 dag / 2-10 personen
Social Media training
1 dag / 2-10 personen
Retail training
1 dag / 2-10 personen
Customer Service training
1 dag / 2-10 personen
Crash Course sales training
2 dagen / 2-8 personen
Pitchen en presenteren training
1 dag / 2-8 personen

GrowHarbor helpt jouw bedrijf groeien in sales

We horen graag van jou! Gebruik het formulier om contact met ons op te nemen en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen. Vragen over ons aanbod of suggesties zijn meer dan welkom. Op werkdagen tijdens openingstijden nemen we direct contact met je op. Als we het formulier ontvangen na sluitingstijd, dan nemen we de eerstvolgende werkdag contact met je op.

GrowHarbor
Stationsplein 45, A4 004
3013 AK ROTTERDAM

Telefoon: +31 (0)10 798 62 94
E-mail: hello@growharbor.com


Offerte & informatie aanvragen